eurotec logo

Eurotrac W13 homlokrakodó

NyomtatásE-mail
Mezőgazdasági és ipari felhasználásra
Eurotrac W13 teleszkópos munkagépEurotrac W13 teleszkópos munkagép
Eurotrac W13 teleszkópos munkagép
Eurotrac W13 teleszkópos munkagép
Eurotrac W13 teleszkópos munkagép
Eurotrac W13 teleszkópos munkagép
Eurotrac W13 teleszkópos munkagép
Eurotrac W13 teleszkópos munkagép
Eurotrac W13 teleszkópos munkagép
Leírás
37 kw / 50 LE 3,22 M 1 640 kg 3 300 Kg
Motorteljesítmény Emelési magasság Terhelhetőség Üzemkész tömeg

 

Főbb jellemzők:

Nyitott fülke / Zárt, fűthető fülke;

Hidraulikus négykerékhajtás;

Joystick-vezérlés;

2 fokozatú Hidrosztatikus sebességváltó (Bondioli); 

Multifunkciós joystick irányváltóval, amellyel az extra hidraulika is működtethető;

Hidraulikus gyorscsatlakozó;

Segédhidraulika kör kiépítés;

Hidraulikus kormányzás;

Munkaterület megvilágítás

Főbb paraméterek és tulajdonságok:

 Méretek: H x Sz x M (mm)  5100x1340x2270mm
 Üzemkész tömeg:  3300 kg
 Rakodási magasság:  3230mm
 Felszakító erő:   2480 kg
 Emelő kapacitás egyenesen:  1960 kg
 1960 kg  1500 kg

Motor: 

   KUBOTA-V2403
 Típus:      4-henger, vízhűtés, diesel
 Max. teljesítmény:  36,5 KW / 50 LE 
 Segédhidraulika kör telj.:  52 l / perc
 Szivattyú:  102 l / perc 380 bar nyomáson
 Sebesség min / max:  0-10 km/h
 2. sebesség:        0-20 km/h
 Kormányzási szög:  45o
 Üzemanyag tank:  55l
 Generátor:   DENSO / Japán 40 Ah
 Indító:    DENSO / JapánTovábbi információk:

eurotrac gumik

A W13 típushoz különböző gumiabroncsméretek állnak rendelkezésre, például:  A standard abroncs mérete 11.5/80-15.3 Alkalmazása esetén a rakodó szélessége: 134 cm 

Opcióként választható méretek:

15.0/50-17 (114cm)

19.0/45-17 (155cm)

 

 

 

Eurotrac W11 fülkeKabin / Fülketető

Akár kabinnal, akár a nélkül, megfelelő és kényelmes helyet biztosít a nyugodt munkához. Az ülés kartámaszai emelhetőek, ez biztosítja a gyors be- és kiszállás lehetőségét. A kényelmes, állítható ülés mellett a kormányoszlop is állítható. Mindenki megtalálhatja benne a tökéletes kényelmet a munkavégzéshez.

 

 

 

Eurotrac W11 vezérlésVezérlés

Az alapgéphez tartozik egy többfunkciós joystick, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A gém és a kanál egyaránt pontosan és könnyedén irányítható a joystick segítségével. A joystick-on található az irányváltó, ami lehetővé teszi a könnyed munkafolyamatot.

 

 

 

Eurotrac W11 kormányzásKormányzás

A Eurotrac rakodói csuklós kormányzásúak. Hidraulikus kormányzás könnyű kezelhetőséget és pontos munkavégzést biztosít. Az inga csukló lehetővé teszi a kerekes rakodó számára, hogy a terephez igazodjon.

 

 

 

 

 

Villa terhelés, teherbírás: 

Tájékoztató
A feltüntetett paraméterek tájékoztató jellegűek, a gyári adatoktól való eltérés kizárólag a gyártó felelőssége. Tévedés, elírás, kiegészítés, és a mindenkori változtatás joga a Novis Trade Kft. részére fenntartva.

A holland gyártó majd száz éves tudással és tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági munkagépek gyártásában, fejlesztésében. gyártósoraikon első sorban törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodó készül. Ezek a munkagépek első sorban a mezőgazdasági homlokrakodó kategóriában forgalmazottak, de az ipar számos más területén is hasznos munkatársak lehetnek, különösen a T13 teleszkópos munkagép. Míg a törzscsuklós munkagépek a modern mezőgazdasági üzemek elengedhetetlen munkagépei. Ennek oka, hogy a mezőgazdasági munkagép gyártásnak az elmúlt évtizedben a legdinamikusabban fejlődő ágazatai közé sorolhatjuk a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép-gyártást. Ennek megfelelően a mezőgazdasági anyagmozgatásnak – szinte a teljes vertikumot átfogó – meghatározó eszközei a különböző munkaeszközökkel felszerelhető teleszkópos és törzscsuklós homlokrakodó gépek. A mezőgazdasági anyagmozgatási technológián belül jelentős szerephez jutott a rakodógépek alapvető funkciója, valamint rendeltetése, azaz a mezőgazdasági termények és anyagok rakodása, illetve rövid távolságú szállítása.

Napjainkra az anyagmozgató gépek közül mind a hazai mezőgazdasági gyakorlatban, mind világviszonylatban a legelterjedtebben használt szakaszos üzemű rakodógépek a teleszkópos gémszerkezettel rendelkező rakodók. Mezőgazdasági elterjedésüket az anyagmozgatási folyamatokon belüli pontosság, áruvédelem és gyorsaság szempontjain túl az élő munkaerő megtakarításában mutatja. Korábban ezek a gépek ipari területeken, ott is elsősorban az építőiparban kaptak jelentős szerepet. A felgyorsult gazdasági viszonyok azonban a gyártó cégeket is arra ösztönözte, hogy mezőgazdasági feladatok ellátása során hasznosítsa a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép géptípusokat.

Törzscsuklós homlokrakodók

A törzscsuklós (csuklós) munkagépek, más néven törzscsuklós homlokrakodók nem csak mezőgazdasági munkagépként teljesítenek kiválóan.

Fordulékonyságuk, rugalmasságuk és terhelhetőségük az ipari közegben is jól kihasználható.

Méretükből adódóan a szűk helyek specialistái.

Fedezze fel a holland Eurotrac törzscsuklós homlokrakodóit, melyeket A Novis Trade Kft forgalmaz Magyarországon, olyan értékesítési feltételek mellet, melyeket csak egy gyártói forgalmazó tud Önnek biztosítani.

Kérje személyre szabott tájékoztató árajánlatunkat MOST!

A Novis Trade Kft. további szolgáltatásai