eurotec logo

Eurotrac W12 homlokrakodó

NyomtatásE-mail
Mezőgazdasági és ipari felhasználásra
Eurotra W12 törzscsuklós homlokrakodóEurotra W12 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W12 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W12 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W12 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W12 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W12 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W12 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W12 törzscsuklós homlokrakodó
Leírás
26,5 kw / 36 LE 3,10 M 1 280 kg 2 280 Kg-tól
Motorteljesítmény Emelési magasság Terhelhetőség Üzemkész tömeg

 

Az új generációs munkagépek közül az Eurotrac W12 homlokrakodó magasan kiemelkedik versenytársai közül. A törzscsuklós munkagépek nem csak mezőgazdasági terepen teljesítenek kiválóan, de a raktározástól az építőiparig szinte bárhol. Méretéből adódóan a szűk helyek specialistája, fordulékony, rugalmas és terhelhető, így az ipari közegben is jól kihasználható. 26,5 kw / 36 LE motorteljesítményéhez 3,10 méteres emelési magasság társul. A többi Eurotrac homlokrakodóhoz hasonlóan a W12 is igen megbízható és robusztus, gazdag alapfelszereltséggel. A W12 Eurotrac törzscsuklós rakodógép különböző gumiabroncs méretekkel választható (standard méretű abroncs esetén a rakodó szélessége: 140 cm.) A széles gumiabroncsok kiváló vezetési jellemzőket, valamint tökéletes stabilitást eredményeznek egyenetlen terepen. A gép a hidraulikus kormányzás mellé segédhidraulika vezérlést, joystick-irányítást, valamint munkaterület megvilágítást is kapott: emelő kapacitása 45o-nál 800 kg. és egy Kubota motor hajtja. A megfelelő érzékenységű joystick menetirány-kapcsolóval, „lebegtető” funkcióval, és két menetfokozattal került kialakításra. A kormányoszlop állítható, az erős, csuklós kormányzásnak köszönhetően pedig a rakodógép minden talajviszony mellett négy keréken áll, és fordulékony marad. Az első és hátsó kocsirész egymástól függetlenül fordul, ezáltal optimális vontatás valósul meg, és a kerekes rakodó zavartalanul mozog egyenetlen talajon is. A W12 tágas, zárt kabinnal rendelkezik (opció), a felszereltség része a fűtés, első és hátsó ablaktörlő, és a két rögzíthető ajtó, illetve kitámasztható hátsó ablak. Nyitott fülke esetében a védőtető 180 cm magasan leszerelhető. A W11 és W12 fékpedállal felszerelt, ami lehetővé teszi a hidrosztatikus rendszer fokozatos teljesítménynövelését még akkor is, ha állandó haladási sebesség szükségesés a teljes terhelés alatt, vagy a felszerelhető munkaeszközöket kell működtetni, vagy például a fel-és lerakodási munkálatoknál. A munkagép teljes motorterhelés mellett is vezethető lassan, a fékpedál használatával. A segédhidraulika kör és a két fokozat az új, multifunkciós joystickkal működtethető.
Fedezze fel a holland Eurotrac törzscsuklós homlokrakodóit, melyeket a Novis Trade Kft. forgalmaz Magyarországon, olyan értékesítési feltételek mellett, melyeket csak egy gyártói forgalmazó tud Önnek biztosítani.

 

Főbb jellemzők:

Nyitott fülke / Zárt, fűthető fülke;

Hidraulikus négykerékhajtás;

Joystick-vezérlés;

Hidraulikus gyorscsatlakozó;

Segédhidraulika kör kiépítés;

Hidraulikus kormányzás;

Munkaterület megvilágítás

Főbb paraméterek és tulajdonságok:

 Méretek: H x Sz x M (mm)  4620x1400x2225 mm
 Üzemkész tömeg:  2280 kg
 Rakodási magasság:  3100 mm
 Felszakító erő:    1350 kg
 Emelő kapacitás egyenesen:  1200 kg
 Emelő kapacitás 45o-nál  800 kg

 

Motor:

   KUBOTA-D1505-E3B
 Típus:      4-henger, vízhűtés, diesel
 Max. teljesítmény:  26,5 KW / 37 LE
 Segédhidraulika kör telj.:  45 l / perc
 Szivattyú:  102 l / perc 380 bar nyomáson
 Sebesség min / max:  0-18 km/h
 Kormányzási szög:  45o
 Üzemanyag tank:  55 l
 Generátor:           DENSO / Japán 40 Ah
 Indító:    DENSO / Japán

 

Gumik:

eurotrac gumikA W12 Eurotrac törzscsuklós rakodógép különböző gumiabroncs méretekkel választható. Standard méretű abroncs esetén a rakodó  szélessége: 140 cm. A széles gumiabroncsok kiváló vezetési jellemzőket, valamint tökéletes stabilitást eredményeznek egyenetlen terepen. 10x16.5 méretű abroncs esetén a rakodó szélessége: 112 cm.

 

 

 

Eurotrac W11 fülkeKabin / Fülketető

Akár kabinnal, akár a nélkül, megfelelő és kényelmes helyet biztosít a nyugodt munkához. Az ülés kartámaszai emelhetőek, ez biztosítja a gyors be- és kiszállás lehetőségét. A kényelmes, állítható ülés mellett a kormányoszlop is állítható. Mindenki megtalálhatja benne a tökéletes kényelmet a munkavégzéshez.

 

 

 

Eurotrac W11 vezérlésVezérlés

Az alapgéphez tartozik egy többfunkciós joystick, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A gém és a kanál egyaránt pontosan és könnyedén irányítható a joystick segítségével. A joystick-on található az irányváltó, ami lehetővé teszi a könnyed munkafolyamatot.

 

 

 

Eurotrac W11 kormányzásKormányzás

A Eurotrac rakodói csuklós kormányzásúak. Hidraulikus kormányzás könnyű kezelhetőséget és pontos munkavégzést biztosít. Az inga csukló lehetővé teszi a kerekes rakodó számára, hogy a terephez igazodjon.

Ez nagyon fontos, hogy képes legyen a munkaterületen dolgozni a kerekek állandó csúszása nélkül.

 

 

 

Villa terhelés, teherbírás:

Tájékoztató
A feltüntetett paraméterek tájékoztató jellegűek, a gyári adatoktól való eltérés kizárólag a gyártó felelőssége. Tévedés, elírás, kiegészítés, és a mindenkori változtatás joga a Novis Trade Kft. részére fenntartva.

A holland gyártó majd száz éves tudással és tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági munkagépek gyártásában, fejlesztésében. gyártósoraikon első sorban törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodó készül. Ezek a munkagépek első sorban a mezőgazdasági homlokrakodó kategóriában forgalmazottak, de az ipar számos más területén is hasznos munkatársak lehetnek, különösen a T13 teleszkópos munkagép. Míg a törzscsuklós munkagépek a modern mezőgazdasági üzemek elengedhetetlen munkagépei. Ennek oka, hogy a mezőgazdasági munkagép gyártásnak az elmúlt évtizedben a legdinamikusabban fejlődő ágazatai közé sorolhatjuk a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép-gyártást. Ennek megfelelően a mezőgazdasági anyagmozgatásnak – szinte a teljes vertikumot átfogó – meghatározó eszközei a különböző munkaeszközökkel felszerelhető teleszkópos és törzscsuklós homlokrakodó gépek. A mezőgazdasági anyagmozgatási technológián belül jelentős szerephez jutott a rakodógépek alapvető funkciója, valamint rendeltetése, azaz a mezőgazdasági termények és anyagok rakodása, illetve rövid távolságú szállítása.

Napjainkra az anyagmozgató gépek közül mind a hazai mezőgazdasági gyakorlatban, mind világviszonylatban a legelterjedtebben használt szakaszos üzemű rakodógépek a teleszkópos gémszerkezettel rendelkező rakodók. Mezőgazdasági elterjedésüket az anyagmozgatási folyamatokon belüli pontosság, áruvédelem és gyorsaság szempontjain túl az élő munkaerő megtakarításában mutatja. Korábban ezek a gépek ipari területeken, ott is elsősorban az építőiparban kaptak jelentős szerepet. A felgyorsult gazdasági viszonyok azonban a gyártó cégeket is arra ösztönözte, hogy mezőgazdasági feladatok ellátása során hasznosítsa a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép géptípusokat.

Törzscsuklós homlokrakodók

A törzscsuklós (csuklós) munkagépek, más néven törzscsuklós homlokrakodók nem csak mezőgazdasági munkagépként teljesítenek kiválóan.

Fordulékonyságuk, rugalmasságuk és terhelhetőségük az ipari közegben is jól kihasználható.

Méretükből adódóan a szűk helyek specialistái.

Fedezze fel a holland Eurotrac törzscsuklós homlokrakodóit, melyeket A Novis Trade Kft forgalmaz Magyarországon, olyan értékesítési feltételek mellet, melyeket csak egy gyártói forgalmazó tud Önnek biztosítani.

Kérje személyre szabott tájékoztató árajánlatunkat MOST!

A Novis Trade Kft. további szolgáltatásai