eurotec logo

Eurotrac W11 homlokrakodó

NyomtatásE-mail
Mezőgazdasági és ipari felhasználásra
Eurotra W11 törzscsuklós homlokrakodóEurotra W11 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W11 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W11 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W11 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W11 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W11 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W11 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotra W11 törzscsuklós homlokrakodó
Leírás
18,5 kw / 25 LE 2,75 M 850 kg 1 680 kg
Motorteljesítmény Emelési magasság Terhelhetőség Üzemkész tömeg

 Az Eurotrac W11 törzscsuklós homlokrakodó mezőgazdasági és ipari felhasználásra is kiválóan alkalmas.

Főbb jellemzők:

Nyitott fülke / Zárt, fűthető fülke; hidraulikus négykerékhajtás; Joystick-vezérlés; Hidraulikus gyorscsatlakozó; Segédhidraulika kör kiépítés; hidraulikus kormányzás; Munkaterület megvilágítás

Főbb paraméterek és tulajdonságok:

Méretek: H x Sz x M (mm)  3660x1110x2251mm
Üzemkész tömeg:  1600/1680 kg
Rakodási magasság:  2900mm
Felszakító erő: 1000 kg
Emelő kapacitás egyenesen:  850 kg
Emelő kapacitás 45o-nál   550 kg

Motor:        

  KUBOTA-D1105
Típus: 3-henger, vízhűtés, diesel
Max. teljesítmény:    18,5 KW / 25 LE
Segédhidraulika kör telj.:  32 l / perc
Szivattyú:   84 l / min
Nyomaték:   71,4 Nm / 1600 ford./perc
Üzemi nyomás: 180 bar
Sebesség min / max:   0-12 km/h
Kormányzási szög: 45o
Üzemanyag tank:   26l
Generátor:       DENSO / Japán 
Indító:    DENSO / JapánGumik:

A W11 típushoz különböző gumiabroncsméretek állnak rendelkezésre

A standard abroncs mérete 26x12-12 AS

Alkalmazása esetén a rakodó szélessége: 111 cm 

Opcióként választható méret: 26x12.00-12

 

Eurotrac W11 fülkeKabin / Fülketető

Akár kabinnal, akár a nélkül, megfelelő és kényelmes helyet biztosít a nyugodt munkához.

Az ülés kartámaszai emelhetőek, ez biztosítja a gyors be- és kiszállás lehetőségét. A kényelmes, állítható ülés mellett a kormányoszlop is állítható. Mindenki megtalálhatja benne a tökéletes kényelmet a munkavégzéshez.

 

Eurotrac W11 vezérlésVezérlés

Az alapgéphez tartozik egy többfunkciós joystick, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A gém és a kanál egyaránt pontosan és könnyedén irányítható a joystick segítségével. A joystick-on található az irányváltó, ami lehetővé teszi a könnyed munkafolyamatot.

 

 

 

Eurotrac W11 kormányzásKormányzás

A Eurotrac rakodói csuklós kormányzásúak. Hidraulikus kormányzás könnyű kezelhetőséget és pontos munkavégzést biztosít. Az inga csukló lehetővé teszi a kerekes rakodó számára, hogy a terephez igazodjon.

Ez nagyon fontos, hogy képes legyen a munkaterületen dolgozni a kerekek állandó csúszása nélkül.

 

 

 

Villa terhelés, teherbírás:

Tájékoztató
A feltüntetett paraméterek tájékoztató jellegűek, a gyári adatoktól való eltérés kizárólag a gyártó felelőssége. Tévedés, elírás, kiegészítés, és a mindenkori változtatás joga a Novis Trade Kft. részére fenntartva.

A holland gyártó majd száz éves tudással és tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági munkagépek gyártásában, fejlesztésében. gyártósoraikon első sorban törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodó készül. Ezek a munkagépek első sorban a mezőgazdasági homlokrakodó kategóriában forgalmazottak, de az ipar számos más területén is hasznos munkatársak lehetnek, különösen a T13 teleszkópos munkagép. Míg a törzscsuklós munkagépek a modern mezőgazdasági üzemek elengedhetetlen munkagépei. Ennek oka, hogy a mezőgazdasági munkagép gyártásnak az elmúlt évtizedben a legdinamikusabban fejlődő ágazatai közé sorolhatjuk a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép-gyártást. Ennek megfelelően a mezőgazdasági anyagmozgatásnak – szinte a teljes vertikumot átfogó – meghatározó eszközei a különböző munkaeszközökkel felszerelhető teleszkópos és törzscsuklós homlokrakodó gépek. A mezőgazdasági anyagmozgatási technológián belül jelentős szerephez jutott a rakodógépek alapvető funkciója, valamint rendeltetése, azaz a mezőgazdasági termények és anyagok rakodása, illetve rövid távolságú szállítása.

Napjainkra az anyagmozgató gépek közül mind a hazai mezőgazdasági gyakorlatban, mind világviszonylatban a legelterjedtebben használt szakaszos üzemű rakodógépek a teleszkópos gémszerkezettel rendelkező rakodók. Mezőgazdasági elterjedésüket az anyagmozgatási folyamatokon belüli pontosság, áruvédelem és gyorsaság szempontjain túl az élő munkaerő megtakarításában mutatja. Korábban ezek a gépek ipari területeken, ott is elsősorban az építőiparban kaptak jelentős szerepet. A felgyorsult gazdasági viszonyok azonban a gyártó cégeket is arra ösztönözte, hogy mezőgazdasági feladatok ellátása során hasznosítsa a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép géptípusokat.

Törzscsuklós homlokrakodók

A törzscsuklós (csuklós) munkagépek, más néven törzscsuklós homlokrakodók nem csak mezőgazdasági munkagépként teljesítenek kiválóan.

Fordulékonyságuk, rugalmasságuk és terhelhetőségük az ipari közegben is jól kihasználható.

Méretükből adódóan a szűk helyek specialistái.

Fedezze fel a holland Eurotrac törzscsuklós homlokrakodóit, melyeket A Novis Trade Kft forgalmaz Magyarországon, olyan értékesítési feltételek mellet, melyeket csak egy gyártói forgalmazó tud Önnek biztosítani.

Kérje személyre szabott tájékoztató árajánlatunkat MOST!

A Novis Trade Kft. további szolgáltatásai