eurotec logo

Eurotrac W10 homlokrakodó

NyomtatásE-mail
A legkisebb, Eurotrac W10 homlokrakodó
vEurotrac W10 homlokrakodó
v
v
v
v
v
v
v
Leírás

 

16,1 kw / 22 LE 1,92 M 700 kg 1 150 Kg
Motorteljesítmény Emelési magasság Terhelhetőség Üzemkész tömeg

 

Az Eurotrac W10 kerekes rakodó kis helyiségekben is alkalmas munkavégzésre, kompakt szerkezete miatt. Standard felszerelt 3 hengeres Kubota motorral, Hydrostatic hajtással, Joystick vezérléssel extra funkcióval és hidraulikus gyors váltással.

Főbb jellemzők:

Nyitott fülke;

Hidraulikus négykerékhajtás;

Joystick-vezérlés;

Hidraulikus gyorscsatlakozó;

Segédhidraulika kör kiépítés;

Hidraulikus kormányzás;

Munkalámpák

Főbb paraméterek és tulajdonságok:

 Méretek: H x Sz x M (mm)  2894x930x1945mm
 Üzemkész tömeg:  1150 kg
 Rakodási magasság:  2107mm
 Felszakító erő:   1000 kg
 Emelő kapacitás egyenesen:  700 kg
 Emelő kapacitás 45o-nál  480 kg

 Motor:

   KUBOTA-D902
 Típus:  3-henger, vízhűtés, diesel
 Max. teljesítmény:  16,1 kW / 21,5LE
 Segédhidraulika kör telj.:  25 l / perc
 Szivattyú:  57 l / min
 Üzemi nyomás:  180 bar
 Sebesség min / max:  0-10
 Kormányzási szög:  45o
 Üzemanyag tank:  25l
 Generátor:  DENSO / Japán 
 Indító:    DENSO / Japán

További információk:

 

Gumik:

A W10 típushoz különböző gumiabroncsméretek állnak rendelkezésre

A standard abroncs mérete 23x8.5 NHS

Alkalmazása esetén a rakodó szélessége: 93 cm 

 

eurotrac W10 védőtetőAz Eurotrac W10 védőtető van felszerelve

A W10 magassága a védőtetővel 1,95 m. A védőtető leszerelhető és ebben az esetben a W10 magassága mindössze 155 cm. A keretre két lámpa van felszerelve.

Eurotrac ülésTökéletes kilátás

A W10 vezető üléséből tökéletesen tiszta és kiváló a rálátás a munkaterületre. A munkagép kezelése így nagyon kényelmes: egy kézzel a kormányon, másikkal a joystick-on tökéletes kilátás mellett kényelmesen végezheti el a munkafolyamatokat.

eurotrac csatlakozásHidraulikus gyorscsatlakozó

A géphez hidraulikus gyorscsatlakozó tartozik, amellyel az adapterek cseréje nagyon egyszerű. A gyorscsatlakozó kényelmesen és könnyen működtethető az extra hidraulikus kör vezérlő karjával.

eurotrac kormányműTörzscsuklós kormánymű

A W10 kormányzása hidraulikus. A csukló a gumikerekes rakodót maximálisan a terephez igazítja. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy a kerekek állandó csúszás nélkül képesek legyenek a talajon dolgozni. A W10, 45°-os kormányzási szöggel gyorsan és szűk helyen is kiválóan manőverezhető.

 

 

 

Teherbírás:

 

Tájékoztató
A feltüntetett paraméterek tájékoztató jellegűek, a gyári adatoktól való eltérés kizárólag a gyártó felelőssége. Tévedés, elírás, kiegészítés, és a mindenkori változtatás joga a Novis Trade Kft. részére fenntartva.

A holland gyártó majd száz éves tudással és tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági munkagépek gyártásában, fejlesztésében. gyártósoraikon első sorban törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodó készül. Ezek a munkagépek első sorban a mezőgazdasági homlokrakodó kategóriában forgalmazottak, de az ipar számos más területén is hasznos munkatársak lehetnek, különösen a T13 teleszkópos munkagép. Míg a törzscsuklós munkagépek a modern mezőgazdasági üzemek elengedhetetlen munkagépei. Ennek oka, hogy a mezőgazdasági munkagép gyártásnak az elmúlt évtizedben a legdinamikusabban fejlődő ágazatai közé sorolhatjuk a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép-gyártást. Ennek megfelelően a mezőgazdasági anyagmozgatásnak – szinte a teljes vertikumot átfogó – meghatározó eszközei a különböző munkaeszközökkel felszerelhető teleszkópos és törzscsuklós homlokrakodó gépek. A mezőgazdasági anyagmozgatási technológián belül jelentős szerephez jutott a rakodógépek alapvető funkciója, valamint rendeltetése, azaz a mezőgazdasági termények és anyagok rakodása, illetve rövid távolságú szállítása.

Napjainkra az anyagmozgató gépek közül mind a hazai mezőgazdasági gyakorlatban, mind világviszonylatban a legelterjedtebben használt szakaszos üzemű rakodógépek a teleszkópos gémszerkezettel rendelkező rakodók. Mezőgazdasági elterjedésüket az anyagmozgatási folyamatokon belüli pontosság, áruvédelem és gyorsaság szempontjain túl az élő munkaerő megtakarításában mutatja. Korábban ezek a gépek ipari területeken, ott is elsősorban az építőiparban kaptak jelentős szerepet. A felgyorsult gazdasági viszonyok azonban a gyártó cégeket is arra ösztönözte, hogy mezőgazdasági feladatok ellátása során hasznosítsa a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép géptípusokat.

Törzscsuklós homlokrakodók

A törzscsuklós (csuklós) munkagépek, más néven törzscsuklós homlokrakodók nem csak mezőgazdasági munkagépként teljesítenek kiválóan.

Fordulékonyságuk, rugalmasságuk és terhelhetőségük az ipari közegben is jól kihasználható.

Méretükből adódóan a szűk helyek specialistái.

Fedezze fel a holland Eurotrac törzscsuklós homlokrakodóit, melyeket A Novis Trade Kft forgalmaz Magyarországon, olyan értékesítési feltételek mellet, melyeket csak egy gyártói forgalmazó tud Önnek biztosítani.

Kérje személyre szabott tájékoztató árajánlatunkat MOST!

A Novis Trade Kft. további szolgáltatásai