eurotec logo

Miltifunkcionális homlokrakodógépek a mezőgazdaságban és az iparban.

Ismekedjen meg az Eurotrac törzscsuklós és teleszkópos homlokraodógép családjával.

Az anyagmozgatási technológia fejlődésével előtérbe kerültek a multifunkcionális homlokrakodók, teleszkópos és törzscsuklós kivitelben, melyek kiválóan hasznosíthatók, alkalmazhatók a mezőgazdaságban és az iparban. A mezőgazdaságban alkalmazzák ömlesztett termények, rakományok és konténerek rakodására, de az állattenyésztési szakágban is hasznos munkatárs egy multifunkcionális homlokrakodó.

Az Eurotrac multifunkcionális honlaprakodó munkagépek nem csak a mezőgazdaságban, az iparban is kiválóan alkalmasak ömlesztett anyagok kezelésére, rakodására, kotrására, talajkiegyenlítésre. A mezőgazdaságban ömlesztett termények mozgatására ugyanúgy alkalmas mint, bálamozgatásra, megfelelő kiegészítőkkel felszerelve, raklapos áru mozgatására. Törzscsuklós és teleszkópos kivitelben is elérhetők multifunkcionális homlokrakodó gépek, melyek uralkodnak a munkaterületen, miközben vezetésük és kezelésük, könnyed, egyszerű, praktikus.

A teleszkópos homlokrakodógép alacsony súlypontja révén stabilitásuk kiváló, anyagmozgatás közben is fordulékonyak. Kifejezetten ajánlott azok számára, akik magasra szeretnének emelni.

A törzscsuklós homlokrakódók széles választéka lehetővé teszi, hogy az állattenyésztők is hasznos munkagépre találjanak az Eurotrac homlokrakodó gépek választékában.
A legkisebb W10 homlokrakodó tökéletes segítőtárs szűk munkaterületeken is, így az állattartó telepeken lehet nagyon hasznos.

Ha több információra van szüksége, jobban meg szeretné ismerni az Eurotrac munkagépek előnyeit, kérjük az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot töltse ki és munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

A holland gyártó majd száz éves tudással és tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági munkagépek gyártásában, fejlesztésében. gyártósoraikon első sorban törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodó készül. Ezek a munkagépek első sorban a mezőgazdasági homlokrakodó kategóriában forgalmazottak, de az ipar számos más területén is hasznos munkatársak lehetnek, különösen a T13 teleszkópos munkagép. Míg a törzscsuklós munkagépek a modern mezőgazdasági üzemek elengedhetetlen munkagépei. Ennek oka, hogy a mezőgazdasági munkagép gyártásnak az elmúlt évtizedben a legdinamikusabban fejlődő ágazatai közé sorolhatjuk a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép-gyártást. Ennek megfelelően a mezőgazdasági anyagmozgatásnak – szinte a teljes vertikumot átfogó – meghatározó eszközei a különböző munkaeszközökkel felszerelhető teleszkópos és törzscsuklós homlokrakodó gépek. A mezőgazdasági anyagmozgatási technológián belül jelentős szerephez jutott a rakodógépek alapvető funkciója, valamint rendeltetése, azaz a mezőgazdasági termények és anyagok rakodása, illetve rövid távolságú szállítása.

Napjainkra az anyagmozgató gépek közül mind a hazai mezőgazdasági gyakorlatban, mind világviszonylatban a legelterjedtebben használt szakaszos üzemű rakodógépek a teleszkópos gémszerkezettel rendelkező rakodók. Mezőgazdasági elterjedésüket az anyagmozgatási folyamatokon belüli pontosság, áruvédelem és gyorsaság szempontjain túl az élő munkaerő megtakarításában mutatja. Korábban ezek a gépek ipari területeken, ott is elsősorban az építőiparban kaptak jelentős szerepet. A felgyorsult gazdasági viszonyok azonban a gyártó cégeket is arra ösztönözte, hogy mezőgazdasági feladatok ellátása során hasznosítsa a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép géptípusokat.

Kiemelt munkagépeink

A Novis Trade Kft. további szolgáltatásai