eurotec logo

A jövő mezőgazdasága, állattenyésztése elengedhetetlen a megfelelő sok funkciós mezőgazdasági gépek nélkül. Ezek sorába tartoznak a törzscsuklós, derékcsuklós és a teleszkópos homlokrakodók.

Ismerkedjen meg az Eurotrac mezőgazdasági munkagépek, mezőgazdasági homlokrakodók választékával!

Cégünk a Novis Trade Kft kizárólagosan forgalmazza Magyarországon a közel 100 éve működő holland Eurotrac elsősorban mezőgazdasági felhasználásra gyártott homlokrakodóit, amik természetesen az iparban is megállják a helyüket.

Számos előnyük közül kettőt emelnénk ki.

A tökéletes megbízhatóságot és a homlokrakodókra szerelhető kiegészítők nagy választékát, amiknek köszönhetően multifunkcionális homlokrakodógépet kapunk, amely alkalmas palettás, raklapos áruk mozgatására, ömlesztett termények kezelésére, vagy bálamozgatásra.

Eurotrac mezőgazdasági homlokrakodóAz állattenyésztésben a kis helyigény és a nagy fordulékonyság okán szinte elengedhetetlenek az Eurotrac W sorozatú derékcsuklós munkagépei, melyekből jelenleg négy mezőgazdasági homlokrakodó típus van forgalomban Magyarországon. A W sorozat legkisebb gépe az Eurotrac W10 az állattenyésztők a kis gazdaságok elengedhetetlen eszköze, amivel minden anyagmozgatási feladat megoldható, gyorsan, hatékonyan, alacsony költségek mellett. A típuscsalád nagyobb gépei pedig minden más igényt lefednek, így Önnek csak azt kell kiválasztania, tudnia, hogy a munkagépnek milyen teljesítménnyel kell rendelkeznie, mekkora a kihasználtsága, és elsősorban, milyen feladatok ellátására szerezné be.

Bár az Eurotrac homlokrakodók nem csak a mezőgazdasági hasznosításra lettek kifejlesztve, de a holland gyártó elsősorban mezőgazdasági tapasztalatokkal rendelkezve gyártja mezőgazdasági homlokrakodó gépeit, így olyan innovációs tapasztalatra tettek szert, ami garantálja, hogy egy megfelelően kiválasztott mezőgazdasági homlokrakodó hosszú évekig tökéletes munkatársnak fog bizonyulni.

Termékkínálatukban szerepelnek a törzscsuklós, derékcsuklós mezőgazdasági homlokrakodók és egy teleszkópos homlokrakodó a nagyobb mezőgazdasági üzemek igényeinek kiszolgálására.

A mezőgazdasági homlokrakodó gépeket a Novis Trade Kft. két év gyártói garanciával, teljes körű szerviz biztosításával és garantált alkatrészellátással forgalmazza Magyarországon.

Természetesen a Novis Trade Kft. munkatársai közel tíz éves munkagépértékesítő tapasztalattal segítenek Önnek a megfelelő gép kiválasztásában, ehhez csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével. Kérhet árajánlatot, de kérhet csupán csak tájékoztatást is az Eurotrac munkagépek műszaki paramétereiről, felhasználási lehetőségeikről a mezőgazdaságban.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

Kiemelt munkagépeink

A Novis Trade Kft. további szolgáltatásai