eurotec logo

A korszerű mezőgazdaságban elengedhetetlenek a mezőgazdasági munkagépek. Minden mezőgazdasági munkagép hosszú távon megfelelő kihasználtság mellet időt, emberi erőforrást és pénzt takarít meg.

Az Eurotrac mezőgazdasági törzscsulkós és teleszkópos munkagépek, homlokrakodók elengedhetetlenek egy modern mezőgazdasági üzemben.

Az Eurotrac munkagépek gyártója a nagy múltú holland mezőgazdasági gépek gyártó P. de Heus & Sons Greup BV 1922 óta foglalkozik mezőgazdasági gépek gyártásával. Mára olyan mezőgazdasági törzscsuklós és teleszkópos munkagépek gyártásával foglalkozik, amelyek elengedhetetlenek egy modern gazdaságban. A törzscsuklós rakodógép kormányzásának köszönhetően rendkívül jól irányítható, kis fordulósugárral rendelkezik, így igen szűk helyeken is kiválóan alkalmas munkavégzésre. A teleszkópos rakodógép pedig olyan konstrukció, ami már a mezőgazdaságon kívül, az iparban is alkalmas homlokrakodó gép.

A teleszkópos rakodók napjainkban a mezőgazdasági vállalkozások alapgépeivé váltak a széles felhasználhatóságuk miatt pl. trágyakezelés, bálarakodás, állattelepi takarmányrakodás, magtári anyagmozgatás stb. Míg a törzscsuklós homlokrakodók képesek kiszolgálni akár olyan speciális munkakörnyezetben is a mezőgazdaságot, mint a lótenyésztés, ahol elengedhetetlen a kis teherbírás mellet a mozgékonyság, a fordulékonyság, a jó teherbírás. De szükséges a tökéletes kilátás és olyan hidraulikus gyorscsatlakozó rendszer alkalmazása, amivel nagyon hatékonyan és egyszerű lesz az adapterek cseréje.

Az Eurotrac mezőgazdasági munkagépek mindezekre megoldást kínálnak.

Az Eurotrac törzscsuklós homlokrakodók és a teleszkópos rakodók a holland mezőgazdaságban már bizonyítottak. Minőség, kényelem, könnyű kezelhetőség jellemzi őket és ár-érték arányban is az egyik legjobbnak számítanak a piacon.

Ismerkedjen meg az Eurotrac törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodó munkagépek választékával, melyek a modern mezőgazdaságban nélkülözhetetlenek.

Amennyiben felkeltette rövid ismertetőnk érdeklődését, kérjen bővebb tájékoztatást munkatársainktól.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

Törzscsuklós homlokrakodók

A törzscsuklós (csuklós) munkagépek, más néven törzscsuklós homlokrakodók nem csak mezőgazdasági munkagépként teljesítenek kiválóan.

Fordulékonyságuk, rugalmasságuk és terhelhetőségük az ipari közegben is jól kihasználható.

Méretükből adódóan a szűk helyek specialistái.

Fedezze fel a holland Eurotrac törzscsuklós homlokrakodóit, melyeket A Novis Trade Kft forgalmaz Magyarországon, olyan értékesítési feltételek mellet, melyeket csak egy gyártói forgalmazó tud Önnek biztosítani.

Kérje személyre szabott tájékoztató árajánlatunkat MOST!

Kiemelt munkagépeink

A Novis Trade Kft. további szolgáltatásai