Vissza: Teleszkópos munkagépek

Eurotrac T13 teleszkópos homlokrakodó

NyomtatásE-mail
A teleszkópos, Eurotrac T13 rakodógép
Eurotrac teleszkópos munkagépEurotrac teleszkópos munkagép
Eurotrac teleszkópos munkagép
DSC_0613
DSC_0600
DSC_0606
DSC_0611
DSC_0576
DSC_0607
DSC_0608
DSC_0614
Leírás

 

37 kw / 50 LE 4,48 M 1 520 kg 3 400 Kg-tól
Motorteljesítmény Emelési magasság Terhelhetőség Saját súly

 Az Eurotrac T13 típusú teleszkópos rakodó az osztályában egyedülálló teleszkópos munkagép.

Az Eurotrac T13 teleszkópos homlokrakodó igazi mindenes, sokoldalú munkatárs. Ez a precízen megtervezett célszerszám nagyobb mezőgazdasági üzemek igényeinek kiszolgálására is alkalmas. Akár kabinnal, akár anélkül, megfelelő és kényelmes helyet biztosít a fokozott odafigyelést igénylő munkálatokhoz. Széles körű felhasználhatósága mellett ergonómiai kialakításával is hódít: az ülés kartámaszai emelhetőek, ez biztosítja a gyors be- és kiszállás lehetőségét. Az állítható ülés mellett a kormányoszlop is állítható, tehát mindenki megtalálhatja benne a tökéletes kényelmet a munkavégzéshez. Választható nyitott vagy zárt, fűthető fülkével is. Legyen a küldetés akár törmelék eltakarítás, vagy felrakodás, ez az eszköz gyors, megbízható és költséghatékony. A dizájn mögé bepillantva is meggyőződhetünk, hogy egy igazán jól használható munkagépről van szó: az alapgéphez tartozik egy többfunkciós joystick, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A gém és a kanál egyaránt pontosan és könnyedén irányítható a joystick segítségével. A joystick-on található az irányváltó, ami lehetővé teszi a könnyed munkafolyamatot. A Eurotrac rakodói csuklós kormányzásúak. A hidraulikus kormányzás könnyű kezelhetőséget és pontos munkavégzést biztosít. Az inga csukló lehetővé teszi a kerekes rakodó számára, hogy a terephez igazodjon. Ez nagyon fontos, hogy képes legyen a munkaterületen dolgozni a kerekek állandó csúszása nélkül. A biztonságról túlterheltség jelző monitor gondoskodik, ami a körültekintő munkavégzést, valamint a gép rendeltetésszerű működtetését elősegítő eszköz. Megakadályozza a gép túlterhelését, borulás elleni védelmet biztosít, jelzi a túlterhelést és szükség esetén letiltja az aktuális munkafolyamatot. Főbb jellemzői közül kiemelnénk a hidraulikus négykerékhajtást, a két fokozatú hidrosztatikus sebességváltót, a hidrosztatikus hajtást, a hidraulikus adapterzárat, valamint az extra hidraulika kört a gém végén és a munka lámpákat. 3400 kg. üzemkész tömege 4220 mm rakodási magassággal párosul. Emelő kapacitása maximum emelési magasságnál 1000 kg. Az erőt egy 4 hengeres, vízhűtéses, diesel KUBOTA-V2 403 motor garantálja, maximum teljesítménye 36,5 KW / 50 LE. A szivattyú:102 l / perc 380 bar nyomáson. Sebesség minimum 0-10 km/h., második sebességben pedig maximum 0-20 km/h. Rakodó szélessége 134 cm., a kormányzási szög 45 fokos. A T13 teleszkópos rakodóhoz különböző gumiabroncsméretek állnak rendelkezésre: a standard abroncs mérete:11.5/80-15.3.

Időpont egyeztetés után személyesen is megtekintheti ezt az erős munkagépet.

 

Főbb jellemzők:

Nyitott fülke / Zárt, fűthető fülke;

Hidraulikus négykerékhajtás;

2 fokozatú hidrosztatikus sebességváltó;

Többfunkciós Joystick-vezérlés;

Irányváltóval, a teleszkópos kar és az extra hidraulika működtetésére;

Hidrosztatikus hajtás;

Hidraulikus adapterzár;

extra hidraulika kör a gém végén;

Túlterheltség jelző monitor;

Munka lámpák

Főbb paraméterek és tulajdonságok:

Méretek: H x Sz x M (mm) 5000x1140x2270mm
Üzemkész tömeg:    3400 kg
Rakodási magasság:  4220mm
Felszakító erő: 2480 kg
Emelő kapacitás max emelési magasságnál: 1000 kg

Motor:

  KUBOTA-V2403
Típus: 4-henger, vízhűtés, diesel
Max. teljesítmény: 36,5 KW / 50 LE
Szivattyú: 102 l / perc 380 bar nyomáson
Sebesség min / max: 0-10 km/h
2. sebesség: 0-20 km/h
Kormányzási szög: 45o
Üzemanyag tank: 50l
Generátor: DENSO / Japán 65 Ah
Indító:  DENSO / Japán

További információk: 

emelési kapacítás táblázat Eurotrac T13

Gumik:

 

A T13 teleszkópos rakodóhoz különböző gumiabroncsméretek állnak rendelkezésre: 

A standard abroncs mérete 11.5/80-15.3

Alkalmazása esetén a rakodó szélessége: 134 cm 

Opcióként választható méretek:

15.0/50-17 (114cm)

19.0/45-17 (155cm)

Eurotrac W11 fülkeKabin / Fülketető

Akár kabinnal, akár a nélkül, megfelelő és kényelmes helyet biztosít a nyugodt munkához.

Az ülés kartámaszai emelhetőek, ez biztosítja a gyors be- és kiszállás lehetőségét. A kényelmes, állítható ülés mellett a kormányoszlop is állítható. Mindenki megtalálhatja benne a tökéletes kényelmet a munkavégzéshez.

 

Eurotrac W11 vezérlésVezérlés

Az alapgéphez tartozik egy többfunkciós joystick, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A gém és a kanál egyaránt pontosan és könnyedén irányítható a joystick segítségével. A joystick-on található az irányváltó, ami lehetővé teszi a könnyed munkafolyamatot.

 

 

 

Eurotrac W11 kormányzásKormányzás

A Eurotrac rakodói csuklós kormányzásúak. Hidraulikus kormányzás könnyű kezelhetőséget és pontos munkavégzést biztosít. Az inga csukló lehetővé teszi a kerekes rakodó számára, hogy a terephez igazodjon.

Ez nagyon fontos, hogy képes legyen a munkaterületen dolgozni a kerekek állandó csúszása nélkül.

 

eurotrac túlterheltség jelzőTúlterheltség jelző monitor

A biztonságos munkavégzés és a gép  rendeltetésszerű működtetését elősegítő eszköz. Megakadályozza a gép túlterhelését, borulás elleni védelmet biztosít, jelzi a túlterhelést és szükség esetén letiltja az aktuális munkafolyamatot.

 

 

 

 

 

Tájékoztató
A feltüntetett paraméterek tájékoztató jellegűek, a gyári adatoktól való eltérés kizárólag a gyártó felelőssége. Tévedés, elírás, kiegészítés, és a mindenkori változtatás joga a Novis Trade Kft. részére fenntartva.