eurotec logo

Eurotrack derékcsuklós, törzscsuklós rekodógépek

Kompakt derékcsuklós homlokrakodók, munkagépek holland minőségben, 95 éves Eurotrac gyártási tapasztalattal ipari és mezőgazdasági felhasználásra egyaránt.

Eurotrac derékcsuklós rakodógép Az EUROTRAC derékcsuklós homlokrakodógépek a Novis trade Kft. forgalmazásában 1 év gyártói garanciával, teljes körű garantált szervizeléssel és állandóan biztosított alkatrészellátással kerülnek forgalmazásra.

Az Eurotrac gumikerekes homlokrakodó ideális választás, ha olyan  homlokrakodóra van szüksége amely számos kiegészítő adapterrel rendelkezik, így anyagmozgatásban felülmúlhatatlan. A hollandiai ipari szabványok szerint tervezett és épített gumikerekes homlokrakodók a kiváló teljesítményt és az európai kifinomultságot.

 

Az Eurotrac derékcsuklós homlokrakodók Kubota (japán) diesel motorokkal vannak szerelve, a W10, W11, W12 modellek zárt kabinnal, vagy védőtetővel is rendelhetők. Valamint különböző gumiméretekkel és választhatók.

Minden modell gazdag alapfelszereltséggel rendelkezik:

 • Kétfokozatú meghajtás
 • A segédhidraulikakör joystickkal működtethető teljesítménye 54 l/min 180 bar-nál
 • Hidraulikus adapterzár
 • Első és hátsó munkalámpák
 • Automata hátrameneti fényszóró
 • Könyöklő és biztonsági öv
 • Joystick menetirány-kapcsolóval, „lebegtető” funkcióval, két menetfokozat és segédhidraulika kör vezérlése
 • Az segédhidraulika átfolyás-szabályozása
 • Kézifék
 • Állítható kormányoszlop
 • Vonószem
 • Széles gumik

Az erős, csuklós kormányzásnak köszönhetően a rakodógép minden talajviszony mellett négy keréken áll, és fordulékony marad. Az első és hátsó kocsirész egymástól függetlenül fordul, ezáltal optimális vontatás valósul meg, és a kerekes rakodó zavartalanul mozog egyenetlen talajon is. A W12 tágas, zárt kabinnal rendelkezik (opció), a felszereltség része a fűtés, első és hátsó ablaktörlő, és a két rögzíthető ajtó, illetve kitámasztható hátsó ablak.

A nyitott fülke esetében védőtető 180 cm magasan leszerelhető. Széles gumikkal a W12 szélessége 140 cm, és a gép igen stabil. A W11 és W12 fékpedállal felszerelt és ez lehetővé teszi, hidrosztatikus rendszer fokozatos teljesítménynövelését még akkor is, ha állandó haladási sebesség szükséges és teljes terhelés alatt a felszerelhető munkaeszközöket kell működtetni, vagy pl. fel- vagy lerakodási munkálatoknál szükséges. A munkagép teljes motorterhelés mellett is vezethető lassan, a fékpedál használatával. A segédhidraulika kör és a két fokozat az ú új, multifunkciós joystickkal működtethető.

Ha rövid tájékoztatónk felkeltette érdeklődését az Eurotrac derékcsuklós, törzscsuklós homlokrakodógépek irán kérjük az alábbi űrlapon vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik részletes tájékoztatásd adnak a homlokrakodók további műszaki paramétereiről, valamint a vásárlás kedvező feltételeiről.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

Kiemelt munkagépeink

A Novis Trade Kft. további szolgáltatásai